Holiday Bullshit

door | november 13, 2014

Op 10 november 2014 kwamen de makers van Cards Against Humanity met het nieuws “Ten Days or whaterver of Kwanzaa”. Kwanzaa is een feest wat op leven is gebaseerd en vindt plaats tussen 26 december en 1 januari. Het is de bedoeling dat je 15 dollar geeft aan cardsagainsthumanity.com en hun sturen jou in de “Kwanzaa” periode tien mysterieuze cadeaus. Deze cadeaus kunnen diverse dingen zijn en worden door het kaartenspel bedrijf uitgekozen. Cards Against Humanity kennende zullen deze cadeaus erg grappig, maar vooral heel erg kwetsend en beledigend zijn. Ze geven zelf duidelijke aan dat ze er niks verder over los zullen laten en je nooit weet wat je precies zult ontvangen en zelfs niet wanneer en op welke manier.

 

Meer informatie

Voor deze bijzondere cadeau tien-daagse hebben ze een speciale website ingericht, namelijk www.holidaybullshit.com. Op de Holiday Bullshit website vertellen ze in het kort wat het ongeveer inhoud en geven ze antwoord op de meest gestelde vragen. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen, ook al is het voor ons niet mogelijk om mee te doen aan deze leuke Kwanzaa actie. Op de FAQ pagina geven ze al antwoord op de vraag of het mogelijk is om de pakketjes over de oceaan te versturen, als antwoord geven ze dat dit te duur is. Dit betekend dat je hieraan alleen kunt meedoen als je in America of Canada woont. Als we met zijn allen blijven zeuren naar de makers toe komen we misschien volgend jaar wel in aanmerking voor een soortgelijke actie van Cards Against Humanity.

 

Holiday Bullshit Video

Op de website vind je ook een video, maar omdat wij het net zo handig vinden om de video op onze website te plaatsen kun je deze onderaan dit bericht bekijken. Veel kijk plezier gewenst!