Laatste kans

door | december 1, 2014

Laatste kans om je aan te melden voor Holiday Bullshit

Vandaag, 1 december 2014, is de laatste kans voor alle inwoners van de deelnemende landen om 10 cadeaus te ontvangen in de december maand. Dit maakte Cards Against Humanity bekend op hun facebook pagina. Tevens verklappen ze dat het bijna uitverkocht is en raden ze iedereen aan om snel 15 dollar over te maken om mee te kunnen doen aan deze leuke actie. Zoals wij in ons vorig nieuws bericht al hadden vermeld is het helaas niet mogelijk om vanuit Nederland mee te doen aan deze gekke cadeau actie van Cards Against Humanity.

 

Het inschrijven voor Holiday Bullshit is nu een aantal weken mogelijk en dit hebben duizenden mensen gedaan op de Holiday Bullshit website. Bij 180 duizend deelnemers maakten de makers een aantal spannende weetjes bekend, zo stelden ze bijvoorbeeld alle kopers de vraag “als je sex zou hebben met een dier, wat voor dier zou dit zijn.”. Dit leverde verrassende antwoorden op en deze hebben ze netjes opgesomd op hun website. In totaal hebben ze een viertal vragen gesteld, omdat ze dachten dat dit wel grappig zou zijn. Het verbaasde iedereen dat 82 procent hier vrijwillig antwoord op had gegeven en dit deed ze besluiten de antwoorden te analyseren door hun eigen analyse team. Deze analyse brengt spannende conclusies in kaart en zijn enorm grappig om te lezen.

 

Holiday Bullshit updates

De komende tijd zullen wij iedereen via onze website op de hoogte houden wat de cadeaus zullen zijn die Cards Against Humanity opstuurt naar al hun deelnemers. In totaal zijn dit 10 cadeaus die verspreid over de maand december verstuurt zullen worden. Wij kiezen hier een aantal uit en zullen er een aantal nieuwsberichten aan wijden. Als de cadeaus net zo spannend zijn als vorig jaar, dan zullen er zeker hilarische beelden ontstaan die we zeker met jullie zullen delen.