Tabletop Deathmatch

door | augustus 9, 2014

Tabletop Deathmatch is een game design wedstrijd die wordt georganiseerd door cards against humanity en Dammit Liz Productions. De organisatoren zijn opzoek naar een nieuw gezelschapsspel waar iedereen veel lol aan zal gaan beleven. De jury bestaat uit diverse mensen uit de game industrie en natuurlijk de makers van cards against humanity.

Via de website van Tabletop Deathmatch kon je je opgeven als je een briljant idee had voor een nieuw soort van gezelschapsspel. Hier worden finalisten uitgekozen die in de loop van de tijd worden beoordeeld door je juryleden. De juryleden beoordelen individueel alle kandidaten aan de hand van een 4 tal criteria en geven alle kandidaten per criteria een cijfer.

Het winnende Tabletob Deathmatch spel zal een eerste druk ontvangen van Ad Magic, de drukker van CAH en deze zal betaald worden door Cards Against Humanity zelf. Tevens wordt de winnaar meegenomen naar Gen Con 2014 waar de jongens van CAH zullen helpen het spel te verkopen op de beursvloer. Op de website van Tabletop Deathmatch kun je de competitie volgen.

Update: De winnaar is ondertussen bekend! Bekijk hieronder het finale filmpje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *