Vijfde uitbreidingspakket

door | september 4, 2014

De makers van Cards Against Humanity hebben zojuist bekend gemaakt dat het vijfde uitbreidingspakket gekocht kan worden. Dit lieten ze iedereen per e-mail weten die zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De uitbreiding is te koop in de webwinkel van www.cardsagainsthumanity.com en kost 10 dollar. Het pakket bevat 75 witte kaarten, 25 zwarte kaarten, 12 blanco kaarten en 0 antwoorden op de grote vragen, zoals ze dit zelf betitelen. De makers zijn erg trots op dit uitbreidingspakket en zeggen dat het misschien wel de mooiste is van alle vijf de pakketten en denken dat iedereen er veel plezier aan zal beleven.

Tot slot willen ze nog even melden dat er voor de kerstdagen nog een aantal leuke dingen in de maak zijn en dat je als eerste wordt geïnformeerd als je bent inschreven op de nieuwsbrief van Cards Against Humanity. Natuurlijk laten wij alle nederlandse fans van CAH dit als eerste weten op onze website www.cards-against-humanity.nl.

2 gedachten over “Vijfde uitbreidingspakket

 1. Joris

  Hallo,

  Dit weekend voor het eerst gespeeld (: gewoon spierpijn in mijn kaken van het lachen.

  Zelf de Nederlandse geprint vandaag en vroeg me af of de uitbreidingen ook vertaald zijn.
  Zijn deze ook vrijgegeven?

  Alvast bedankt!

  Groet, Joris

  1. admin Bericht auteur

   He Joris,

   Helaas is er bij ons niks bekend over uitbreidingspakketten in het Nederlands. Wij zullen het je laten weten als hier meer informatie over bekend is.

   Veel speel plezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *